Happy Retreat

Even voorstellen

Mirjam van Wijngaarden

Vraag je aan mensen in mijn omgeving wie ik ben, dan antwoorden ze steevast met: ‘een mensen-mens in hart en nieren’. Ik ben dan ook op mijn best als ik jou in jouw kracht kan zetten en kan helpen bij het nemen van (levensbepalende) beslissingen.

Door mijn jarenlange ervaring als HR-adviseur, heb ik een schat aan mensenkennis opgedaan. Knelpunten zijn daardoor voor mij heel herkenbaar en ik heb aan een half woord meestal genoeg.

Tijdens de individuele retreats maak ik gebruik van een professionele talentenscan, die jouw talenten en passie direct in kaart brengt. Deze scan, maar ook andere inzicht-opdrachten zorgen ervoor dat ratio en gevoel continue met elkaar in contact komen. Hoe fijn is het, dat je daarnaast iedere keer alle tijd en ruimte krijgt om deze informatie te laten bezinken.

De individuele retreats organiseer ik op een prachtige plek in Veldhoven. De natuur en de tijd voor jezelf, maken dat je echt even loskomt uit jouw dagelijkse omgeving en dat je kunt nadenken over belangrijke levensvragen. Ik wil je daarbij heel graag ondersteunen!

Door dichtbij jezelf te zijn in de natuur en je gevoel op te schrijven, maar ook door nieuwe inzichten ga je jouw gevoel herkennen en ontdek je weer waar jij echt blij van wordt.
Ben je toe aan inzicht in jezelf? Voel je dan van harte welkom bij Happy Retreat in Veldhoven!
Programma's

Mijn missie

Mijn missie:

Ervoor zorgen dat jij op de juiste plek zit (zakelijk of privé) – je staat in jouw kracht, gebruikt jouw talenten en durft jouw passie te leven – zodat energie gaat stromen en jij vol trots en enthousiasme je eigen leven durft te leven.

Mijn visie:

Wanneer je jezelf centraal stelt (zonder egoïstisch te zijn) en regelmatig de tijd neemt om goed voor jezelf te zorgen, “samen met jezelf” te zijn, inzichten te krijgen, maar ook om te genieten, dan alleen kun je er ook voor anderen zijn.

Mijn toegevoegde waarde:

Tijdens de retreats breng ik ratio en gevoel continue met elkaar in contact. De inzet van een professionele talentenscan, maar ook diverse andere inzichttools worden afgewisseld met tijd voor jezelf en creativiteit. Dit is een mooie manier om nieuwe inzichten rustig te laten bezinken. Positief, eerlijk en intuïtief zijn belangrijke kenmerken van mij en mijn manier van werken.

Heb jij al langer dat onbestemde gevoel dat het niet helemaal goed met je gaat, of dat je zakelijk of privé niet op de juiste plek zit? Ben jij eraan toe om tot de kern te komen? Voel je dan van harte welkom op mijn prachtige locatie in Veldhoven!

img

Tijd voor jezelf

Tijdens deze dagen zorg ik ervoor dat je regelmatig tijd voor jezelf hebt, waardoor de inzichten die je gekregen hebt kunnen bezinken.

img

Programma

Inzicht krijgen, genieten, de natuur, stiltemomenten, maar ook creativiteit maken een belangrijk onderdeel uit van mijn programma.

img

Persoonlijk

Positief, eerlijk, puur en intuïtief zijn belangrijke kenmerken van mij en mijn manier van werken.

Wat vinden de deelnemers?

Ik heb 2 geweldige dagen gehad. Heb er echt van genoten. Ben dichter bij de natuur en mezelf gekomen. Nieuwe inzichten gekregen waardoor ik nieuwe paden ga bewandelen. Goed verzorgd en geweldige ambiance!

Ontzettend bedankt voor de heerlijke tijd.
Ik heb ontzettend genoten van alles.
Zelden heb ik zo’n goed verzorgde Retreat meegemaakt.

Ik vond het echt heerlijk!
Hele fijne dagen gehad.
Onwijs bedankt!

Dankjewel voor deze heerlijke dagen vol ontspanning en gezelligheid. En natuurlijk ook voor jouw hele goede zorgen! Ik heb ervan genoten en wat was het prachtig in het bos. Ga vooral zo door!

AngelineCursist 2-daagse Retreat
LydiaCursist 2-daagse Retreat
MarionCursist 2-daagse retreat
NienkeCursist 2-daagse Retreat

Happy retreat

Voor wie

Heb jij regelmatig dat onbestemde gevoel dat het niet helemaal goed met je gaat, of dat je niet op de juiste plek zit (zakelijk of privé)? Dan kan ik je helpen.

Voel je van harte welkom op mijn mooie locatie in Veldhoven!

Contact
Happy retreat

Get In Touch

Contactgegevens

Tel. +31 (0)6 47 00 40 31

info@happy-retreat.nl
Eindhovensebaan 8
5505 JB Veldhoven

KvK-nummer: 7288 4754
Bank: NL98 INGB 0794 3478 43