Contact

Happy Retreat

Tijd voor jezelf

img
Adres
Eindhovensebaan 8, 5505 JB Veldhoven

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bekijk onze Privacyverklaring. We gebruiken je gegevens alleen voor het kunnen beantwoorden van jouw vraag of opmerking.

Over mij

Mijn persoonlijke doel in dit leven? Bijdragen aan het geluk van anderen door hen op weg te helpen. Blijheid, natuur, intuïtie en creativiteit spelen daarnaast een centrale rol in mijn leven.

Ik geloof er in dat je regelmatig de tijd moet nemen om goed voor jezelf te zorgen, “samen met jezelf” te zijn, maar ook om te genieten en te sprankelen. Alleen dan kun je er ook voor anderen zijn.

Tijden de retreats zorg ik ervoor dat een kleine groep vrouwen op een warme, ontspannen manier, twee heerlijke dagen mogen beleven.

Genieten, de natuur, stiltemomenten, maar ook creativiteit maken een belangrijk onderdeel uit van mijn programma. Mooie inzichten komen dan vanzelf!

Positief, eerlijk en intuïtief zijn belangrijke kenmerken van mij en mijn manier van werken. Door het oprichten van Happy Retreat, kan ik mijn persoonlijke missie op een mooie manier uitdragen en delen met andere vrouwen.

Voel je al langer de behoefte om je op te laden en even afstand te nemen van je dagelijkse leven en ben je toe aan 2 fijne dagen voor jezelf? Voel je dan van harte welkom op mijn prachtige locatie in Veldhoven!

Happy retreat

Get In Touch

Contactgegevens

Tel. +31 (0)6 47 00 40 31

info@happy-retreat.nl
Eindhovensebaan 8
5505 JB Veldhoven

KvK-nummer: 7288 4754
Bank: NL98 INGB 0794 3478 43