1-daagse retreat: 'Ont-moet jezelf'

Wat gaan we doen:

In een mooie omgeving, midden in de natuur, kies je er bewust voor om een dag tijd voor jezelf te maken. Zie het als een mooi cadeau aan jezelf! Je krijgt deze dag inzicht in wie je nu werkelijk bent en je hebt ook de tijd om deze inzichten te laten indalen.

Door de inzet van een professionele talentenscan, de zogenaamde Me-scan, worden jouw kwaliteiten en potentieel haarscherp in beeld gebracht. Heel snel krijg je inzicht in jouw talenten en wordt duidelijk of je jouw passie echt durft te leven. De impact van deze scan is over het algemeen groot: je wordt je nog meer bewust van wie je bent. Het ochtendprogramma zal in het teken staan van het bespreken van de scan.

De natuur speelt gedurende het middagprogramma een grote rol. We laten ons niet afschrikken door wind, regen of sneeuw, maar maken daar juist gebruik van. Je krijgt de tijd om alle informatie, die je in de ochtend van mij gekregen hebt, te laten bezinken. Het bos brengt je tot rust en zorgt ervoor dat je je gedachten de vrije loop kunt laten gaan. Je kunt rustig nadenken wat eventuele vervolgstappen jouw leven kunnen zijn.

Programma 1-daagse retreat: “Ont-moet jezelf”

De kosten van deze 1-daagse retreat bedragen voor particulieren (exclusief schriftelijke rapportage talentenscan): € 295,- 

Bent u werkgever?

Bent u werkgever en wilt u uw werknemer een 1-daags programma aanbieden? Dan verwijzen wij u graag naar het Zilver Programma van Happy Resources. Hier treft u de zakelijke tarieven aan en een programma dat aanknopingspunten biedt voor u als werkgever. https://www.happy-resources.nl/inzichtdagen/zilver-programma-1-dag 

Programma
09.00 uur : Ontvangst
09.30 uur : Kennismaken
10.00 uur : Talentenscan maken en bespreken
12.30 uur : Gezonde lunch
13.30 uur : Stiltewandeling
14.30 uur : Inzichtopdracht
16.00 uur : Afsluiting van de dag

Meld je aan voor de 1-daagse retreat

Contact

 

Praktische informatie

img

Inbegrepen:

 • gezonde lunch;
 • onbeperkt koffie, thee en lekkers;
 • gebruik van eventuele materialen.

img

Wat neem je mee?

 • wandelschoenen;
 • een warme jas;
 • sloffen of warme sokken;
 • een paraplu bij regen;
 • gemakkelijke kleding.

img

Overigen:

 • individueel programma;
 • er wordt geen alcohol geschonken;
 • de telefoon wordt deze dag alleen in noodgevallen gebruikt;
 • graag hoor ik minimaal 1 week van te voren of je dieetwensen hebt;
 • we hebben een lieve herdershond, Ayka, die altijd buiten blijft;
 • de locatie is helaas niet geschikt voor deelnemers die geen trap kunnen lopen.

Wat vinden de deelnemers

Ontzettend bedankt voor de heerlijke tijd.
Ik heb ontzettend genoten van alles.
Zelden heb ik zo’n goed verzorgde Retreat meegemaakt.

Heel erg bedankt voor deze mooie dag! De verzorging was super en ik ga naar huis met mooie inzichten. Heerlijk om een dag volledig aandacht voor mezelf te hebben. Je hebt me geholpen om mijn mooie kant (weer) te zien. Ik hoef niet langer te vluchten. In plaats van overleven, mag ik leven. Heel veel dank hiervoor. Ik ga met vertrouwen en opgewekt naar huis.

Ik heb 2 geweldige dagen gehad. Heb er echt van genoten. Ben dichter bij de natuur en mezelf gekomen. Nieuwe inzichten gekregen waardoor ik nieuwe paden ga bewandelen. Goed verzorgd en geweldige ambiance!

Dankjewel voor deze heerlijke dagen vol ontspanning en gezelligheid. En natuurlijk ook voor jouw hele goede zorgen! Ik heb ervan genoten en wat was het prachtig in het bos. Ga vooral zo door!

LydiaCursist 2-daagse Retreat
MarionCursist 2-daagse retreat
AngelineCursist 2-daagse Retreat
NienkeCursist 2-daagse Retreat
Happy retreat

Get In Touch

Contactgegevens

Tel. +31 (0)6 47 00 40 31

info@happy-retreat.nl
Eindhovensebaan 8
5505 JB Veldhoven

KvK-nummer: 7288 4754
Bank: NL98 INGB 0794 3478 43